Homepagina

100% Made in Holland

Onze fabriek in Bergen op Zoom behoort met een oppervlakte van 56.000m2 tot één van de grootste van Europa. Dat niet alleen. Om onze klanten een echt kwaliteitsproduct te leveren maken we uitsluitend gebruik van de nieuwste technologieën en eersteklas materialen. Een mooie keuken moet immers jaren meegaan.

Onze productiecapaciteit

Door zijn productieoppervlakte van 56.000m2 en moderne machines kan onze fabriek enorme aantallen keukensproduceren. Zo worden er wekelijks:

  • 16.500 onderdelen door de zaagmachine verwerkt;

  • 9.300 keukenkasten geassembleerd;

  • 25.000 fronten voorgemonteerd;

  • 2.500 keukens geproduceerd.

Productie

Nieuwste technieken

We maken gebruik van de nieuwste technieken en eersteklasmaterialen om onze keuken de kwaliteit te geven die ze verdienen: de beste.

Zo maken we onder andere gebruik van laser-afkanting. Hierbij wordt het kantenband met behulp van een laser vastgesmolten aan het front, in plaats van gelijmd. Het resultaat is een keukenfront dat beter bestand is tegen vocht en daardoor langer meegaat. Daarnaast is het een stuk vriendelijker voor het milieu.

Nieuwste technieken

Perfecte levering

Een belangrijke techniek die we toepassen in onze fabriek is scanning. Ieder onderdeel van uw keuken krijgt een aparte streepjescode. Deze wordt bij ieder station gedurende het hele proces gescanned. Alleen als alle onderdelen aan het einde van de lijn zijn gescanned gaat uw keuken de vrachtwagen in. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw mooie keuken ook compleet is.

Ons distributiecentrum

Vanuit ons distributiecentrum vertrekken wekelijks 250 vrachtwagens naar tevreden klanten. Om dit efficient te laten verlopen en ervoor te zorgen dat de onderdelen in de juiste vrachtwagen komen, maken we gebruik van een geavanceerd sorteersysteem. Alleen op die manier kan Keller Keukens haar korte levertijden garanderen.

Magazijn

Kwaliteitscontrole

In onze gehele fabriek staat kwaliteit voorop. Door state-of-the-art machines worden afgekeurde onderdelen uit het proces gesorteerd.

Ten slotte wordt elke kast door een kwaliteitscontroleur gekeurd. Omdat al onze mensen actief betrokken zijn bij product- en procesverbeteringen, beschikken we onder andere over de ISO-certificaten 9001 en 14001.

overleg