Homepagina

Het Koningsplein in Amsterdam

Lees meer over dit project

Eerherstel: Keller keukens in monumentale panden

In hartje Amsterdam zijn de monumentale panden op de hoek van het Koningsplein, Herengracht en Singel, beter bekend als de oude locatie van Scheltema, in ere hersteld. Dit karakteristieke complex was nodig aan renovatie toe. In opdracht van a.s.r. Dutch Prime Retail Fund en in samenwerking met Top Vastgoed en FiMek estate is deze binnenstedelijke herontwikkeling gerealiseerd.

Indrukwekkend uiterlijk

In het plan van architect Rappange komen zowel winkels als bovengelegen woningen voor. De kantoorruimtes worden benut voor winkelruimtes, waardoor elke unit voorzien is van indrukwekkend hoge puien, die het pand recht doen. Op deze manier wordt er zowel ruimte voor appartementen als voor winkels gecreëerd in het bruisende gedeelte van Amsterdam.

koningsplein Amsterdam keller projectkeukens
grijze keller keuken project amsterdam koningsplein

Prestigieuze aanpak

Dit project vroeg om een prestigieuze aanpak, waardoor er is gekozen voor 19 stijlvolle Keller Keukens. De keukens hebben ieder een donkere grafiet kleur met een Easy Clay keukenblad. Dit sluit perfect aan bij het ontwerp van het eerherstel. Een project waar we met trots op terugkijken.

projectkeuken keller amsterdam